Kariyer Merkezi Lansmanı Online Olarak Gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesi Kariyer Merkezi, 11 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen online lansmanla açıldı. Kariyer Merkezi koordinatörü Neriman Bekçi’nin moderatörlüğünde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fuat Erdal ve Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Kaplan’ın katılımlarıyla düzenlenen lansman, Merkez’in instagram hesabından canlı yayınlandı.

Kariyer Merkezi’nin, kariyerin başındaki öğrencilerimizi düşünerek şimdiden kurulduğunu söyleyen Prof. Erdal, “eğitim-öğretimin her aşamasında farklılaşan bir üniversiteyiz, bu bağlamda bizim her öğrencimiz özel; Kariyer Merkezimizle her öğrencimizin mizacına, hedeflerine uygun özel kariyer politikalarını geliştiriyor olacağız” dedi.

Prof. Kaplan ise, gerek iş hayatında gerekse akademik hayatta kariyerin oldukça rekabet gerektiren bir durum arzettiğini hatırlatarak, “artık üniversite hatta yüksek lisans mezunu olmanız bile yetmeyebiliyor; daha spesifik ve sonuç odaklı hedefler belirlenerek kariyer planlarının oluşturulması; dünyanın ve trendlerin iyi takip edilip, değişim-dönüşüm dinamiklerinin nitelikli bir okumaya tabi tutulması gerekiyor. Bu noktada öğrencilere iyi danışmanlık ve destek hizmetlerinin verilmesi gerekiyor” dedi.

Lansmanda Neriman Bekçi de, Merkez’in amaçları, hedefleri ve planlamaları hakkında bilgiler verdi.

Kariyer Merkezi ve verilecek hizmetler hakkında detaylı bilgi için: https://kariyer.ihu.edu.tr/

Fuat ErdalHasan KaplanKariyer Merkezi