Lisansüstü Erken Başvuru Dönemi Başladı

11.12.2019
Lisansüstü Erken Başvuru Dönemi Başladı
İbn Haldun Üniversitesi 2020 – 2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Erken Başvuru Dönemi başladı.

Merkezinde lisansüstü olan ve sosyal bilimler alanında uzman bir üniversitede, 3 dilde eğitimlerin verildiği seçkin bir uluslararası eğitim-öğretim ortamında lisansüstü eğitim almak isteyen adaylar, 14 Şubat 2020 tarihine kadar https://apply.ihu.edu.tr/ web sitesi üzerinden doktora ve tezli yüksek lisans programları ve sunulan imkanlar hakkında detaylı bilgi edinebilir, erken başvuru imkânına sahip olabilirler.

İbn Haldun Üniversitesi Doktora Programları: İktisat (İngilizce); İşletme (İngilizce); Klinik Psikoloji (Türkçe); Medeniyet Araştırmaları (Türkçe); Özel Hukuk (Türkçe); Tarih (İngilizce); Temel İslam Bilimleri (%30 İngilizce)

İbn Haldun Üniversitesi Tezli Yüksek Lisans Programları: Din Bilimleri (%30 İngilizce); Eğitim Kurumları İşletmeciliği (%30 İngilizce); Felsefe (İngilizce); Finansal Ekonomi (İngilizce); Hava Taşımacılığı (İngilizce); İktisat (İngilizce); İşletme (İngilizce); İşletme (Türkçe); Klinik Psikoloji (Türkçe); Medeniyet Araştırmaları (Türkçe); Radyo, Televizyon ve Sinema (%30 İngilizce); Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (%30 İngilizce); Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce); Sosyoloji (İngilizce); Temel İslam Bilimleri (%30 İngilizce); Türkiye Çalışmaları (İngilizce); Uluslararası ve Mukayeseli Hukuk (Türkçe); Özel Hukuk (Türkçe)