Neden İbn Haldun Üniversitesi? Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk Anlatıyor

Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk, Üniversitemiz Aday İlişkileri Koordinatörü Burak Erdem’in moderatörlüğünde “Neden İbn Haldun Üniversitesi?” konusu etrafında bir söyleşi gerçekleştirdi.

Aday öğrencilerin Üniversitemiz hakkında merak ettiklerini cevaplandıran Prof. Şentürk, Üniversitemizin “fikrî bağımsızlık” idealinden; misyon, vizyon ve değerleri ile aday öğrencilere sunduğu tam burslu kontenjanlar, nakdi burslar ve diğer imkanlardan; bir vakıf üniversitesi olarak İbn Haldun Üniversitesi’nin finansal sürdürülebilirliği noktasında alınan tedbirlerden de bahsetti.

Prof. Dr. Recep Şentürk’ün aday öğrencilere tavsiyelerde bulunduğu; 3 dilli eğitim, uluslararası öğrenci ortamı ve İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nin de konuşulduğu söyleşinin tümü:

Recep Şentürk