İngilizce Hazırlığı Başarıyla Tamamlayan Öğrencilerimizi Yaz Okulu İçin ABD’ye Yolcu Ettik

2018-2019 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık sınıfını başarıyla bitiren öğrencilerimizi, George Mason Üniversitesi ve SETA-DC işbirliği ile dördüncüsünü düzenlediğimiz Yaz Okulu’na katılmak üzere ABD’ye yolcu ettik.

Akademik bir eğitimin verileceği yoğunlaştırılmış yaz programı, ABD’nin başkenti Washington DC’de gerçekleştirilecek. 1 ay devam edecek programla öğrencilerimizin, ABD’de farklı düşünce kuruluşları ile üniversitelerde çalışan uzman ve akademisyenlerle buluşarak geleceğe yönelik vizyoner bakış açısı kazanmaları hedefleniyor.

Bir Ay Boyunca Seminerler, Okumalar ve Gezilerle Dolu Dolu Bir Program

Dünya siyaseti, ekonomisi ve sosyal politikalar üzerine çeşitli seminerler alacak olan öğrencilerimiz, aynı zamanda dünyaca ünlü akademisyenler ve stratejistlerin gözetiminde okumalar da yapacaklar.

Yaz Okulu’na katılan öğrenciler Beyaz Saray, Kongre Binası ve Smithsonian Müzesi gibi Washington’da bulunan önemli mekânları da ziyaret edecekler.

Öğrencilerimiz, Yaz Okullarıyla Hem Dillerini Geliştiriyor Hem de Akademik Yetkinliklerini Artırıyorlar

İbn Haldun Üniversitesi; Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde öğrencilerini küresel rekabete hazırlayan eğitimler veriyor. Uluslararası bağımsız “Edexcel-Pearson Assured” kurumu tarafından uluslararası düzeyde akredite edilen bir eğitimin verildiği İbn Haldun Üniversitesi Diller Okulunda öğrencilerimiz, diğer üniversitelerin aksine 5 kurluk bir İngilizce eğitimi alıyorlar. Yapılan dil sınavlarında başarı gösteren öğrenciler, ABD’de düzenlenen yaz okullarıyla hem dillerini geliştirme hem de akademik yetkinliklerini artırma fırsatı elde ediyorlar. Yaz Okulu’nda öğrencilerimizin ulaşım ve konaklama dahil tüm giderleri, tamamen Üniversitemiz tarafından karşılanıyor.

ABD İngilizce Yaz Okulu