Onur Programı’nın Bahar Dönemi Atölye Programı Belli Oldu

Lisans ve lisansüstü öğrencilerimize, fakülte müfredatlarının ötesinde akademik derinlik ve zenginlik sunmak amacıyla oluşturulan İbn Haldun Üniversitesi Onur Programı faaliyetleri devam ediyor. Üstün başarılı öğrenciler seçilerek oluşturulan ve öğrencileri gerek maddi gerekse sosyal-kültürel açıdan destekleyen Onur Programı bünyesinde atölyelerden gezilere, okuma gruplarından sosyal sorumluluk projelerine birçok derinlikli çalışmaya imza atılıyor.

Onur Programı’nın 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi okuma grupları ve atölye programı da belli oldu:

• Tasavvuf Şiirinin Anlam Dünyası: Sufi Şairin Dünyasına Giriş – Atölye Danışmanı: Ahmet Murat Özel (Salı günleri, 15.30 – 17.00)
  • Felsefede Ahlak Tartışmaları – Atölye Danışmanı: Rıza Tevfik Kalyoncu (Perşembe günleri, 16.00 – 17.30)
  • Ortadoğu’da Güncel Meseleler: Siyasal ve Toplumsal Analizler – Atölye Danışmanı: Abdullah Enes Tüzgen (Erkekler için Pazartesi günleri, 16.00- 17.30. Hanımlar için Perşembe günleri, 16.00 – 17.30)
  • Üç Tarz-ı Siyaset: Osmanlı’dan Günümüze Fikir Akımları – Atölye Danışmanı: Abdullah Saçmalı (Salı günleri, 15.30 – 17.00)
  • Hayatın İçinden Hukuk: Hukuki Boyutuyla Güncel Meselelere Bir Bakış – Atölye Danışmanı: Ömer Faruk Erol (Perşembe günleri, 16.00 – 17.30)
  • Psikolojide İlginç Deneyler – Atölye Danışmanı: Burcu Uysal (Salı günleri, 15.00 – 16.00)
  • Të Jetosh Si Musliman Në Kohën Postmoderne: Ligjerata Mbi Hadithet E Pejgamberit (Alejhisselam) – Workshop Supervisor: Fation Shabani (Pazartesi günleri, 16.00 – 17.00)
  • Key Concepts in the Islamic Civilization – Workshop Supervisor: Heba Raouf (Çarşamba günleri, 16.15 – 17.15)

Yalnızca öğrencilerimizin katılımına açık olup sınırlı bir kontenjana sahip söz konusu programlar için son başvuru tarihi 30 Ocak.

Tüm programlar Başakşehir Yerleşkemizde gerçekleştirilecek.

Abdullah Enes TüzgenAhmet Abdullah SaçmalıAhmet Murat ÖzelBurcu UysalFation ShabaniHeba RaoufÖmer Faruk ErolOnur ProgramıRıza Tevfik Kalyoncu