Prof. Alparslan Açıkgenç’in “Being and Existence in Sadra and Heidegger: A Comparative Ontology” Kitabı Çıktı

Prof. Dr. Alparslan Açıkgenç’in “Being and Existence in Ṣadrā and Heidegger: A Comparative Ontology” kitabı, İbn Haldun Üniversitesi Yayınları arasında okurla buluştu.

Medeniyetler İttifakı Enstitüsü öğretim üyeleri arasında yer alan Prof. Açıkgenç, kitabında İşrâkī, Ekberî ve Meşşâî düşünce ekollerini mezceden İranlı filozof ve âlim Molla Sadrâ ile Alman filozof Martin Heidegger’in, felsefelerini varoluş kavramına nasıl dayandırdıklarını karşılaştırmalı bir şekilde gösteriyor.

Seçkin kitapçılarda ve kitap satış sitelerinde okurların ilgisine sunulan kitabın, “İçindekiler” ve “Sunuş” kısımlarını da içeren ilk 21 sayfası için tıklayınız.

Alparslan AçıkgençBeing and Existence in Sadra and Heidegger: A Comparative Ontologyİbn Haldun Üniversitesi Yayınları