Rektörümüz Açık Mikrofon Etkinliğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

10.11.2021
Rektörümüz Açık Mikrofon Etkinliğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İbn Haldun Üniversitesi Öğrenci Temsilcileri Kurulu tarafından geleneksel hale getirilen Açık Mikrofon serisinin bu dönemki etkinliği, 9 Kasım Salı günü Öğrenci Merkezi Etkinlik Salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Atilla Arkan, Genel Sekreterimiz Sebahattin Belik, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler format gereği 2 buçuk dakika içinde istedikleri herhangi bir konu ile alakalı konuştular. Kimi öğrenciler üniversitemiz ve öğrenci yurtları ile ilgili birtakım taleplerini dile getirirken kimi öğrenciler ise çok daha farklı konulardan bahsetmeyi tercih etti. Etkinliğin sonunda ise Prof. Dr. Atilla Arkan kısa bir konuşma yaparak kendi hayatında tecrübe ettiği bazı hadiseleri referans verdi ve olaylara başkasının gözünden bakmanın önemini vurguladı.