Sağlıklı Yaşam ve Üreme Seminerlerinin İlki Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık biriminin her ay alanında uzman doktorları ağırlayarak sağlıklı yaşam ve üreme ile ilgili konuları ele alacağı seminer serimizin ilki üniversite doktorumuz Dr. Halide Özateş moderatörlüğünde Dr. Suna Kabil Kucur ile gerçekleştirildi.

Seminer kapsamda üreme organlarının anatomik yapısından rahim ağzı kanserinin teşhis ve tedavisine, hamilelik sürecinden üreme sistemine kadar birçok önemli konu hakkında öğrenciler bilgi sahibi oldu. Katılımcı öğrencilerimizin ve personelimizin ilgili konuya dair sorularına cevaplar bulabildiği seminer, samimi bir havada gerçekleşti.

Katılımcıların alanında uzman doktorlar ile buluşarak merak ettikleri sorulara cevap bulabildikleri seminer dizisi olan “Sağlıklı Yaşam ve Üreme”, sene boyunca devam edecek.

Suna Kabil Kucur