Sosyal Bilimler Lise Yaz Okulu Programı Sona Erdi

09.09.2019
Sosyal Bilimler Lise Yaz Okulu Programı Sona Erdi

İbn Haldun Üniversitesi Sosyal Bilimler Lise Yaz Okulu Programı, 2-6 Eylül 2019 tarihlerinde Başakşehir Yerleşkemizde gerçekleştirildi. Programa ülkemizin dört bir yanından 50 lise öğrencisi katıldı. İbn Haldun Üniversitesinin saygın akademik kadrosu tarafından sosyal bilimler alanlarında eğitimlerin verildiği Sosyal Bilimler Lise Yaz Okulu’nda, bölüm seçiminde yardımcı olacak rehberlik hizmeti de sunuldu.

Ayrıca programa katılan lise öğrencileri, CNN Türk, Türk Medya ve Borsa İstanbul’a düzenlenen gezilerde iş ve kariyer fırsatlarını yakından tanıma imkânı buldular. Sosyal Bilimler Lise Yaz Okulu kapsamında Tarihi Yarımada ve Üsküdar gezileri de yapıldı. Sosyal Bilimler Lise Yaz Okulu, 6 Eylül Cuma günü Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Öcal’ın kapanış konuşmasının ardından sertifika takdimiyle son buldu.