Sosyal Bilimler Zirvesi İçin Başvurular Başladı

YKS sınavına giren ve tercih aşamasında olan aday öğrencilere yönelik; sosyal bilimleri tanıtma, sosyal bilimlerin dallarını ve bölümler arasındaki farkları uygulamalı olarak anlatma, öğrencilere vizyon ve motivasyon kazandırma amacıyla düzenlenecek Sosyal Bilimler Zirvesi için başvurular başladı. Bu sene dördüncüsü gerçekleştirilecek Sosyal Bilimler Zirvesi, İstanbul’da yapılacak.

Zirve boyunca katılımcılar, üç gün boyunca kampüs ve yurt hayatından kütüphaneye, derslerden konferanslara tüm boyutlarıyla bir üniversite hayatını da deneyimleyecekler.

Zirve kapsamında aday öğrencileri, sosyal bilimlerin her alanında özgün, nitelikli, dolu dolu bir atölye programı bekliyor. Aday öğrenciler, başvuru aşamasında seçtikleri sosyal bilimlerin farklı alanlarındaki 100’ü aşkın atölyede seçkin akademisyenlerimiz tarafından verilecek eğitimlere katılarak, sosyal bilimleri değişik yönleriyle tanıma imkânı elde edecekler. Atölyelerde ayrıca sosyal bilimlerin farklı alanlarında öğrenci kabul eden lisans programları uygulamalı ve interaktif bir şekilde tanıtılıyor.

Atölyelerin yanı sıra seçkin bir konuşmacı kadrosuna, tercih danışmanlığı hizmetine, firma tanıtımlarına ve çeşitli sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan 4. Sosyal Bilimler Zirvesi’nin tarihleri, YÖK’ün YKS erteleme kararına binaen güncellenip en kısa zamanda ilan edilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru: https://aday.ihu.edu.tr/sosyal-bilimler-zirvesi/

Sosyal Bilimler Zirvesi