Spor Merkezimizin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde yapımı tamamlanan 1. fazın ardından, 2. fazda yer alan yapıların inşaatına devam ediliyor. Son olarak Spor Merkezi’nin temeli, 12 Ekim Pazartesi günü düzenlenen törenle atıldı. Temel Atma Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk, Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. Dr. İrfan Gündüz, Mütevelli Heyeti Başkan Vekilimiz Necmeddin Bilal Erdoğan, Genel Sekreterimiz Mehmet Yücel Türksezer, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Yüksel Özden, Prof. Dr. İzzet Bozkurt, Prof. Dr. Ali Yeşilırmak, akademisyenlerimiz ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. İrfan Gündüz, temeli atılan spor merkezinin sadece öğrencilerimiz ve personelimize değil, Başakşehirli gençlere de hizmet vereceğini; burda yapılacak faaliyetlerle Türk sporuna önemli katkı yapılacağını belirtti.

Tören, dua ve temel atımıyla sona erdi.

İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi hakkında genel bilgi ve Külliye’de sunulan imkanlar için tıklayınız.

İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi