Tercih Tanıtım Günlerimiz Sona Erdi

20.08.2021
Tercih Tanıtım Günlerimiz Sona Erdi

İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri sona erdi. 2 – 20 Ağustos tarihlerinde İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde gerçekleştirilen Tercih-Tanıtım Günleri kapsamında aday öğrenciler ve aileleri, akademisyenlerimizle tanışma ve ilgi duydukları bölümler hakkında sohbet etme imkânı buldular. Bire bir görüşmelerde adaylara Lisans dersleri, dil eğitimleri ve staj imkânları hakkında bilgiler verildi. Profesyonel isimlerin tercih danışmanlığı hizmeti verdiği, meslek seçimi ve doğru tercih noktasında adayları bilgilendirdiği Tercih Tanıtım Günleri kapsamında ziyaretçiler, kısa bir süre önce kendileriyle benzer süreçleri yaşamış öğrencilerimizle de tanışarak, İbn Haldun’da öğrenci olmanın anlamını ilk ağızdan dinleme, İbn Haldun Külliyesi’ni gezme ve sunulan imkanları yakından görme fırsatı da buldular. Tanıtım ekibimizin Üniversitemizin eğitim, yurt, burs ve sosyal/kültürel/sportif imkânları ile ilgili sunumlar yaptığı Tercih-Tanıtım Günleri’nde, aday öğrencilerin, Çift Anadal ve Yandal olanaklarımız, Üniversitemizin yurt dışı bağlantıları ve Lisans programlarına ilişkin soruları da yanıt buldu.