Tercih-Tanıtım Günleri’nde Aday Öğrencileri ve Aileleri Külliyemizde Ağırladık

İbn Haldun Üniversitesi Tercih-Tanıtım Günleri sona erdi.

4-14 Ağustos tarihlerinde, salgın tedbirleri çerçevesinde etkinliğe özel olarak tasarlanan rezervasyon sistemi aracılığıyla belirli saatlerde sınırlı kontenjanlarla Külliyemizi ziyaret eden aday öğrenciler ve aileler, Üniversitemizin lisans programları ve sunduğu imkanlar hakkında uzmanlarımızdan bilgiler aldılar.

Ziyaretçilerin İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’ni rehberler eşliğinde gezdiği; fakülte binalarını, derslikleri, konferans salonlarını, yurtları, sosyal alanları ve spor tesislerini yakından görme fırsatı bulduğu Tercih-Tanıtım Günleri’nde profesyonel isimler tercih danışmanlığı hizmeti de verdiler. Etkinlik kapsamında aday öğrenciler ayrıca çevrimiçi uygulamalar üzerinden bizzat ilgi duydukları bölümlerin hocalarıyla tanışıp, Lisans dersleri, dil eğitimleri ve staj imkânları hakkında bilgi alma fırsatı buldular.

Üniversitemizin eğitim, yurt, burs ve sosyal/kültürel/sportif imkânları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılan Tercih-Tanıtım Günleri’nde Rektörümüz Prof. Dr. Recep Şentürk de aday öğrenciler ve aileleri ile görüşerek tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Tercih Tanıtım Günleri