TercihFest İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi'nde Başladı

26.07.2021
TercihFest İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi'nde Başladı

TercihFest'21, 26 Temmuz Pazartesi günü dolu dolu bir içerikle İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi'nde başladı. Türkiye'nin dört bir yanından üniversite adaylarının katıldığı TercihFest, 3'er günlük 3 ayrı kampta birçok etkinliğe ev sahipliği yaparak, sosyal bilimlerin birçok alanına dair önemli bir farkındalık kazandıracak. Aday öğrencilerin 12 farklı sosyal bilimler alanını daha iyi tanımalarına olanak sağlayacak olan TercihFest'te; ayrıca rehberlik, profesyonel tercih danışmanlığı, mentörlük, akademisyenlerle tanışma, mezun ve öğrencilerin deneyim paylaşımı, kariyer planlama gibi bir dizi hizmet ve etkinlik de gerçekleştirilecek.

Ülkemizin Sosyal Bilimlerde Yetiştirdiği Ünlü İsimler ve Sektör Temsilcileri Deneyim Paylaşımında Bulunacak

TercihFest kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer önemli etkinlik ise, aday öğrencilerin, ülkemizin sosyal bilimlerde yetiştirdiği ünlü isimler ve sektör temsilcileriyle tanışma ve deneyimlerinden istifade etme imkânına sahip olacağı programlar olacak. Sınırlı sayıda kontenjana sahip programda, çeşitli kampüs etkinlikleri, Boğaz turları ve ödüllü oyunlar da düzenlenecek. TercihFest kapsamında düzenlenecek etkinliklerin ardından ise İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi, 2-13 Ağustos tarihlerinde Tercih-Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yapacak.