“Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Pandemisinin Doğru Yönetimi Konusunda Eğitilmesi ve Normalleşme Sürecine Katkısının Sağlanması” Proje Kitabı Okurla Buluştu

“Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Pandemisinin Doğru Yönetimi Konusunda Eğitilmesi ve Normalleşme Sürecine Katkısının Sağlanması” Proje Kitabı, İbn Haldun Üniversitesi Yayınları arasında okurla buluştu.

COVID-19 salgını sürecinin ne kadar süreceği, hastalığın seyri, evde kalmanın getirdiği sorunlar ve bunlar gibi daha pek çok bilinmezin olduğu, insanların psikolojik olarak oldukça etkilendiği bir ortamda üniversite öğrencilerini sürecin içine katmak, onların COVID-19 ile ilgili doğru bilgi almalarını sağlamak ve vakitlerini daha verimli değerlendirmek amacıyla İbn Haldun Üniversitesi ve Hayat Sağlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından 8-19 Haziran 2020 tarihlerinde “Üniversite Öğrencilerinin COVID-19 Pandemisinin Doğru Yönetimi Konusunda Eğitilmesi ve Normalleşme Sürecine Katkının Sağlanması” başlıklı online bir eğitim düzenlenmişti.

Düzenlenen bu online eğitimde COVID-19’un genel özellikleri, oluş mekanizmaları, salgın travması, psikolojiye etkileri ve üniversite öğrencilerinin risk algıları ve kaygıları gibi konular ele alınmıştı. Bu eğitime ait bildiri metinlerinin kitaplaştırılmış hali olan Proje Kitabı, Dr. Öğr. Üyesi Hülya Çaşkurlu ve Dr. Öğr. Üyesi Cem Malakcıoğlu’nun editörlüğünde yayına hazırlandı.

Seçkin kitapçılarda ve kitap satış sitelerinde okurların ilgisine sunulan kitabın, “İçindekiler” ve “Sunuş” kısımlarını da içeren ilk 8 sayfası için tıklayınız.

Söz konusu eğitim programının haberi için: https://www.ihu.edu.tr/prof-dr-recep-senturk-yeni-normalin-standartlarinin-belirlenmesi-surecinde-biz-aktif-olmaliyiz/

İbn Haldun Üniversitesi Yayınları