Online Yaz Okulu Dil Programı'na Başvurular Devam Ediyor

11.02.2020
Online Yaz Okulu Dil Programı'na Başvurular Devam Ediyor
Yaz Okulu Dil Programı’na başvurular devam ediyor

İbn Haldun Üniversitesi Yaz Okulu Dil Programı’na başvurular devam ediyor. Yaz Okulu bu sene online olarak düzenlenecek.

Uluslararası öğrenciler ve profesyoneller için dil eğitimlerinin sunulacağı Yaz Okulu Dil Programında, (i) Modern Türkçe; (ii) Osmanlı Türkçesi; (iii) Arapça; (iv) Farsça; (v) Latince programları 8 Haziran - 24 Temmuz tarihlerinde; (vi) İngilizce programı ise 7 Temmuz - 28 Ağustos tarihlerinde online ortamda gerçekleştirilecek. İlk beş dil programı haftada 20 saat üzerinden sunulacak. Toplam 140 saatlik öğrenim, iki normal döneme eşit sayılıyor.

İngilizce programı ise bir haftalık Kurban bayramı tatili de dahil olmak üzere sekiz hafta sürecek. Haftada 18 saatlik, toplamda ise126 saatlik öğrenim süresi, normal İngilizce hazırlık yıllarının bir dönemini karşılıyor. Yaz Okulu programları oluşturulurken uluslararası saat farkları göz önünde bulundurulacak. Esnek ve ülke odaklı bir ders çizelgesi oluşturulacak. İbn Haldun Üniversitesi Yaz Okulu Dil Programı’na erken başvuru dönemi 15 Mayıs’ta, bütün başvurular 29 Mayıs’ta sona eriyor.

Program ücretleri ve diğer detaylar hakkında bilgi ve başvuru için: https://summer.ihu.edu.tr/