Yıllık İstişare Toplantılarımızın Üçüncüsü Yalova’da Gerçekleştirildi

16.09.2019
Yıllık İstişare Toplantılarımızın Üçüncüsü Yalova’da Gerçekleştirildi
İbn Haldun Üniversitesi 3. Yıllık İstişare Toplantısı 13-15 Eylül 2019 tarihlerinde Yalova’da gerçekleştirildi.

İbn Haldun Üniversitesi 3. Yıllık İstişare Toplantısı, Mütevelli Heyetimizin yanı sıra, akademik ve idari personelimizin katılımlarıyla,  13-15 Eylül 2019 tarihlerinde Yalova’da gerçekleştirildi. İbn Haldun Üniversitesi Ailesi mensupları arasında aile bağlarını pekiştirmek, yeni akademik yıl öncesi güç tazelemek ve Üniversitemizin daha da ileri taşınması noktasında görüş alışverişi ve istişarelerde bulunmak amacıyla düzenlenen 3. Yıllık İstişare Toplantısı’nda; 10 farklı konu başlığıyla, Üniversitemizde mevcut durumun, hedeflediğimiz ideal resmin ve bu ideal resme ulaşmak için serdedilen görüş ve önerilerin tartışıldığı yuvarlak masa toplantıları yapıldı. Katılımcıların kıymetli fikirleriyle zenginleşen toplantılarda sunulan görüşler raporlanarak, tüm katılımcılar önünde sunuldu. Yıllık İstişare Toplantısı’nda çeşitli sosyal etkinlikler de gerçekleştirildi. Karaca Arboretum Canlı Ağaç Müzesi ve Yalova Termal Kaplıcaları gezilerinin yanı sıra; konser ve diğer kültürel-sportif etkinliklerde Üniversitemiz mensupları aileleriyle keyifli vakitler geçirdi.