Psikoterapi Araştırma ve Uygulama Merkezi

24.04.2018
Psikoterapi Araştırma ve Uygulama Merkezi

İPAM – İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ PSİKOTERAPİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

Bir üniversitenin başarı göstergelerinden biri de kurulduğu yerde ve çevresinde yaşayan insanların sorunlarına çözüm üretebilmesidir. Bu amaca yönelik olarak İbn Haldun Üniversitesi Psikoterapi Araştırma ve Uygulama Merkezi (İPAM) halkımızın ruh sağlığı sorunlarına cevap verme amacıyla kurulmuştur.

Üniversitede ruh sağlığı alanında çalışan uzmanların klinik psikoloji bilgisini toplumla ve çevreyle paylaştığı bir merkez olması hedeflenmiştir. İPAM böylece üniversite ve çevreyi buluşturacak bir köprü işlevini de yerine getirmiş olacaktır. Kısaca, İbn Haldun Üniversitesine bağlı olarak hayata geçirilen İPAM,  toplum ruh sağlığı alanında çalışmalar yapacak bir psikoterapi, araştırma, eğitim ve toplumsal destek merkezidir. İPAM böylece başta Başakşehir ilçe sakinleri, üniversite çalışan ve öğrencileri olmak üzere; terapi ve psiko-eğitim hizmeti almak için gelen başvuruları karşılamaya aracılık edebilecektir.

İPAM’da psikoterapi hizmeti; üniversitemiz psikoloji bölümü öğretim üyeleri ve uzman klinik psikologlar tarafından uygulanacaktır.

Detaylar için

ipam.ihu.edu.tr