3 Öğrencimiz TÜBİTAK Araştırma Projeleri Desteğine Hak Kazandı

27.05.2022
3 Öğrencimiz TÜBİTAK Araştırma Projeleri Desteğine Hak Kazandı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre 3 öğrencimizin yürüteceği 2 araştırma projesi destek almaya hak kazandı.

Psikoloji Bölümü’nden Yunus Yeşil ve Sosyoloji Bölümü’nden Nüseybe Karagöz, Prof. Dr. Ramazan Aras’ın danışmanlığında hazırladıkları “Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde Bulunan Kayıtlı Olmayan Tekstil Atölyelerinde Çalışan Çocuk Sahibi Kadınların Annelik Ve Çalışma Yeri Bağlamında İş Hayatı Deneyimler” başlıklı projeleriyle TÜBİTAK desteğine hak kazanırken; Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Ahmet Selim Uçak, Doç. Dr. Enis Doko’nun danışmanlığında hazırladığı “Üniversitelerde Lisans Düzeyindeki Doğa Ve Bilim Dersinin Sosyal Bilimler Alanlarındaki Öğrenciler Üzerine Etkisi” başlıklı projesi ile desteğe hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışman hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.