5. Uluslararası Ekonomi, Finans ve Enerji Kongresi (EFE'2022)

• Etkinlik Yeri
    Türkistan & Zoom
  • Etkinlik Türü
    Seminer
  • Etkinlik Başlangıcı
    2022-09-07 10:00
  • Etkinlik Bitişi
    2022-09-09 17:00
  • Bu etkinlik sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz.

5. Uluslararası Ekonomi, Finans ve Enerji Kongresi (EFE'2022), “Pandemi Sonrası Dünyada Para ve Maliye Politikaları Dersler, Sorunlar ve Zorluklar” ana teması ile 7-9 Eylül 2022'de Kazakistan'ın Türkistan şehrinde yüz yüze veya online katılım seçenekleri ile (karma yöntem) gerçekleştirilecek.

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi'nin himayesinde 2014'den beri her iki yılda bir düzenli olarak gerçekleştirilen Kongre, bu sene Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, New York Üniversitesi Tiran ve İbn Haldun Üniversitesi’nin katkıları ile düzenlenecek.

Detaylı bilgi: http://2022.efecongress.org

Sorularınız için: info@efecongress.org

Önemli Tarihler:

Bildiri özeti gönderme son tarihi: 15 Temmuz 2022

Kabul edilen bildirilerin bildirim tarihi: 25 Temmuz 2022

Kongre programının duyurusu: 15 Ağustos 2022

Kongre tarihleri: 7-9 Eylül 2022

Tam metin gönderim son tarihi: 30 Eylül 2022

Kongre Konuları:

• Maliye politikaları
  • Para politikaları Merkez Bankacılığı
  • Finansal piyasalar, kurumlar ve entegrasyon
  • Kripto paralar
  • Metaverse Belirsizlik ve risk
  • Siyasi istikrarsızlık Küresel değer zincirleri Sürdürülebilir kalkınma Büyüme ve dağıtım
  • İşin ve istihdamın değişen doğası
  • Ekonomi, finans ve enerji kapsamındaki diğer konular

Yayın İmkânları:

Kabul edilen bildirilerin özet kitabı Kongre öncesinde, tam metin makaleler ise Kongre sonrasında yayımlanacaktır. Ayrıca, katılımcılar tam metin makalelerini İngilizce olarak Eurasian Research Journal (ERJ) dergisinde veya editörlü bir kitapta yayımlama imkânlarına sahip olacaklar.

Not: Özet ve tam bildiri metinleri, Türkçe, Kazakça, İngilizce ve Rusça'nın yanında diğer Türk dillerinde de kabul edilecek.