Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Heyetini Üniversitemizde Ağırladık

23.09.2022
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Heyetini Üniversitemizde Ağırladık
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi temsilcisini 22 Eylül Perşembe günü İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde ağırladık.

İbn Haldun Üniversitesi olarak Azerbaycan’da iş birliği protokolü imzaladığımız Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi’nin bilimsel iş birliklerinin organizasyonu ve yürütülmesinden sorumlu ofisin başkanı Prof. Dr. Zahid Farrukh Mammadov Üniversitemizi ziyaret etti. Prof. Mammadov, bu nezaket ziyaretini Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adaley Muradov’u temsilen gerçekleştirdi ve ziyaret sırasında öncelikle Rektörümüz Prof. Atilla Arkan ile görüştü.

Heyet daha sonra Üniversitemizin Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz ile öğretim üyesi Dr. Nihat Gümüş, Haydar Aliyev Avrasya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yaşar Sarı, Dr. Najiba Mustafayeva ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Enes Yalman ile görüştü.

İki üniversite arasında muhtemel iş birlikleri konuları üzerinde durulan görüşme, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.