Hukuk Fakültesi Öğrencilerimiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Bir Araya Geldi

21.03.2022
Hukuk Fakültesi Öğrencilerimiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Bir Araya Geldi
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerini Ankara’da Bakanlık binasında kabul etti.

Hukuk Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan 30 öğrencimiz Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Adalet Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ziyaret etti.

4 Mart Cuma günü Adalet Bakanlığı’nda gerçekleşen kabulde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet etti, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz ayrıca Anayasa Mahkemesi Başkanlığını ziyaretlerinde Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ile de bir araya gelip sohbet etme imkânı buldular.

Öğrencilerimiz 5 Mart Cumartesi günü de Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Başkanvekili ve Hukuk Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. Yavuz Atar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldiler.