İbn Haldun Üniversitesi Ailesi İstişare ve Değerlendirme Kampı’nda Buluştu

21.09.2022
İbn Haldun Üniversitesi Ailesi İstişare ve Değerlendirme Kampı’nda Buluştu
2022 İstişare ve Değerlendirme Kamplarımızın ikincisi gerçekleştirildi.

2022 İstişare ve Değerlendirme Kamplarımızın ikincisi, 16-18 Eylül tarihlerinde Yalova-Rizom Tatil Köyü’nde gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personelimizin, aileleriyle birlikte katıldığı kampın açılışında Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. İrfan Gündüz, Mütevelli Heyeti Başkan Vekilimiz Necmeddin Bilal Erdoğan ve Rektörümüz Prof. Atilla Arkan birer konuşma yaparak, yoğun bir Akademik Yıl öncesinde düzenlenen bu kampın hem keyifli bir dinlenme ortamı sağlaması hem de Üniversitemizin geleceğe yönelik adımlarının gözden geçirilmesi bakımından verimli geçmesi temennisinde bulundular.

16 Eylül Cuma günü Diller Okulu öğretim görevlilerinin, 17 Eylül Cumartesi günü akademik personelimizin, 18 Eylül Pazar günü ise idari personelimizin hem kendi birimleri özelinde hem de Üniversite geneli akademik ve idari süreçler üzerine çalışmalar yaptıkları kampta, çeşitli eğitim seminerlerinin yanı sıra sosyal aktiviteler de düzenlendi.