Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

İbn Haldun Üniversitesi ile Doha Araştırmalar Enstitüsü’nden İş Birliği Anlaşması

01.12.2017
İbn Haldun Üniversitesi ile Doha Araştırmalar Enstitüsü’nden İş Birliği Anlaşması
Doha Lisansüstü Araştırmalar Enstitüsü arasında akademik iş birliği anlaşması imzalandı.
İbn Haldun Üniversitesi ile Katar'daki Doha Lisansüstü Araştırmalar Enstitüsü arasında akademik iş birliği anlaşması imzalandı. 
 
Yüksek lisans ve akademik araştırmalar alanında taraflar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi hedeflenen anlaşmanın imza töreni yapıldı.
İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ile Doha Lisansüstü Araştırmalar Enstitüsü Başkan Vekili Yasir Süleyman’ın anlaşmayı imzaladığı tören, Enstitünün Doha’daki merkezinde gerçekleştirildi.
Anlaşma kapsamında, çeşitli akademik etkinliklere öğrenci katılımını kolaylaştırmak için maddi destek verilmesi, kurumlar arası öğrenci değişimi, yaz kursları ve ortak atölye çalışmaları yapılması planlanıyor.
Anlaşmanın ayrıca araştırma ve bilimsel çalışmaları güçlendirme, konferanslar düzenleme, akademisyen ve araştırmacılara kurumlardaki kaynaklardan yararlanma fırsatı sunduğu belirtiliyor.