İftar ve Bayramlaşma Programları Mensuplarımızın Yoğun Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

28.04.2022
Bayramlaşma ve iftar programlarımız, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

Mensuplarımızın yoğun katılımlarıyla Ramazan ayının güzelliklerini bir arada yaşadığımız bayramlaşma ve iftar programlarımız, 27 Nisan Çarşamba günü İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma programında Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. İrfan Gündüz ve Rektörümüz Prof. Atilla Arkan’ın kısa birer selamlama konuşmaları yapmalarının ardından bayram tebriğine geçildi.

Akşam ise Mütevelli Heyeti üyelerimizin, akademik ve idari personelimizin, mezunlarımızın ve öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla iftar programı gerçekleştirildi.

Videolar