• Etkinlik Yeri
    2024-05-14 15:00
  • Etkinlik Bitişi
    2024-05-14 16:00
  • Bu etkinlik sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz.

İbn Haldun Üniversitesi Entelektüel Etkileşim Buluşmaları kapsamında “Meşhur ve Meçhul Sorular: Bir Görgü Tanığından Dünya’da ve Türkiye’de Yapay Zekanın Dönüm Noktaları” isimli bir etkinlik düzenleniyor. Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Yeliz Bozkurt Gümrükçüoğlu moderatörlüğünde Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Ahmet Ulvi Türkbağ’ın konuşmacı olacağı etkinlik, 14 Mayıs Salı günü saat 15:00’te Rektörlük Binası senato odasında gerçekleştirilecek. Etkinlik, Üniversitemiz akademik personelinin ve doktora öğrencilerinin katılımına açıktır.