Prof. Ekrem Tatoğlu ‘En İyi 1000 Bilim İnsanı’ Sıralamasında Türkiye’de İlk Sırada Yer Aldı

11.02.2022

Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu, İşletme ve Yönetim alanında "En İyi 1000 Bilim İnsanı" sıralamasına Türkiye’den giren akademisyenler arasında ilk sırada yer aldı.

Araştırmacılar için önde gelen bir akademik platform olan Research'ün İşletme ve Yönetim alanında "En İyi 1000 Bilim İnsanı" sıralamasında Prof. Dr. Ekrem Tatoğlu, H-İndex'ine ve yayın performansına göre dünyada 512. ve Türkiye’de ise 1. sırada yer aldı.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Detaylı bilgi: https://research.com/scientists-rankings/business-and-management/tr Prof. Tatoğlu’nun Google Scholar profili için tıklayınız. Prof. Tatoğlu'nun Üniversitemiz bünyesinde hazırladığı yayınlar için tıklayınız.

Videolar