Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu

05.12.2020
Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu
Üniversitemiz bünyesinde Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu.

Merkez bünyesinde kalkınma planlarında belirlenmiş olan hedefler doğrultusunda Üniversitemiz öğrencilerinin sivil toplum ve gönüllülük alanına yönelik farkındalığının artırılması ile kamu kurumları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, sivil toplum konusunda ulusal veya uluslararası bilimsel toplantılar ile eğitim seminerleri düzenlenmesi, uzaktan eğitim ve sertifika programları açılması, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumu temsilcilerine yönelik kapasite geliştirme faaliyetleri ve danışmanlık hizmetleri sunulması amaçlarına dönük olarak faaliyetler yürütülecek.