Türkiye’de Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarının Geliştirilmesi Projesine İbn Haldun Katkısı

29.07.2021

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği’nin birlikte yürüttüğü “Promoting Alternative Dispute Resolution (ADR) in Turkey” (Türkiye’de Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yollarının Geliştirilmesi) projesinin yürütme kuruluna, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Yeşilırmak seçildi. 16 Aralık 2020 yılında duyurusu yapılan ve 15 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek projenin yürütme kurulu üyeliğini yerine getirecek olan Prof. Yeşilırmak, aynı zamanda İbn Haldun Üniversitesi Uyuşmazlık Çözümü Uygulama ve Araştırma Merkezi (UÇAM) müdürlüğü görevini de yürütüyor. Projedeki görevi için değerli hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.