Üniversitemiz ile Sultan Zainal Abidin Üniversitesi Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı

01.03.2024
Malezya’nın Sultan Zainal Abidin Üniversitesi heyetinin Üniversitemiz’i ziyaretinde akademik birikimlerinin artırılması ve ortak projeler gerçekleştirilmesine yönelik iş birliğine gitme kararları alındı.

Malezya Sultan Zainal Abidin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dato’ Fadzli bin Adam ve beraberindeki heyet, 1 Mart Cuma günü Rektörümüz Prof. Atilla Arkan’ı makamında ziyaret etti. İki üniversite arasında yapılması öngörülen iş birlikleri alanlarını içeren bir mutabakat zaptı imzalanan ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde İbn Haldun Üniversitesi ve Malezya Sultan Zainal Abidin Üniversitesi’nin ilgili birimlerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek mutabık kalınan hususlarda hayata geçirilecek projeler üzerinde çalışmaları kararlaştırıldı.

İmzalanan mutabakat zaptı, iki üniversitenin öğrencileri arasında Erasmus+ değişim programları ile ortak projeler ve çalışmalar gerçekleştirilmesinin yanı sıra akademisyenler arasında ortak bilimsel çalışmalar yapılması ve iki üniversitenin akademik birikimlerinin artırılmasına yönelik bir çerçeve sunuyor.