Yeni Normal Şartlarında Aday Öğrenci Etkinlikleri Başladı

27.11.2020
Yeni Normal Şartlarında Aday Öğrenci Etkinlikleri Başladı
'Yeni Normal" standartlarına uygun şekilde tasarlanan aday öğrenci etkinlikleri başlıyor. Bu kapsamda "“Pandemi Döneminde Nasıl Başardım?” ve "Yeni Normal’de Üniversite ve Meslek Tercihleri" seminer serileri gerçekleştirilecek.

Pandemi Döneminde Nasıl Başardım?

Seminerler kapsamında, 2020 YKS’de Üniversitemizi dereceyle kazanan öğrencilerimizden; Türkiye 3.591’incisi Tuğba Aygün, Türkiye 8.836’ncısı Hatice Ergüney, Türkiye 1.783’üncüsü Zeynep Kınalı, Türkiye 3.902’ncisi Pınar Erşahin, Türkiye 1.193’üncüsü Ahmet Celal Şener, Türkiye 5.720’ncisi Zeynep Sude Boğa, Türkiye 1.649’uncusu Zehra Kaya, Türkiye 90’ıncısı Muhammed Ali Tırınk, Türkiye 1.393’üncüsü Mustafa Sinan Şemin ve Türkiye 261’ncisi Hasan Ülker, aday öğrencilerle deneyimlerini paylaşacaklar.

Yeni Normal’de Üniversite ve Meslek Tercihleri

Seminerler, Üniversitemiz Aday İlişkileri Müdürü Burak Erdem’in sunumu ve Türkiye’nin dört bir yanından aday öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilecek. 2020 YKS Yerleştirme Raporu’nun detaylı analizlerinin yapılacağı seminer serisinde; “yanlış tercih yapmamıza sebep olan etkenler”, “bu zamana kadar yapmış olduğumuz tercihlerin (lise ve alan tercihleri) değerlendirilmesi”, “üniversitelerin lisans programlarını ne kadar tanıyoruz”, “üniversite ve bölüm tercihlerinde nelere dikkat etmeliyiz” gibi bir dizi soru ve konu etrafında seminerler verilecek. İlgililer, seminer talep formu için https://aday.ihu.edu.tr/aday-etkinlikleri-talep-formu/ sayfasını ziyaret edebilirler.