Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Yusuf Fahmy ve Sunbul Sayedi 2025 Mezunlarımızı Temsilen Mezuniyet Törenimizde Konuşma Yaptı

04.07.2025
Yusuf Fahmy ve Sunbul Sayedi 2025 Mezunlarımızı Temsilen Mezuniyet Törenimizde Konuşma Yaptı
Diploma Töreni’nde Lisans mezunları adına Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunumuz Yusuf Fahmy ve Lisansüstü mezunları adına ise Medeniyetler İttifakı Enstitüsü mezunumuz Sunbul Sayedi birer konuşma yaptı.

İbn Haldun Üniversitesi 7. Mezuniyet Töreni, 28 Haziran 2025 tarihinde külliyemizde gerçekleşti. Törende, lisans mezunları adına Yusuf Fahmy ve lisansüstü mezunları adına Sunbul Sayedi birer konuşma yaptı.

Konuşmalarında üniversitemizin misyon ve vizyonuna vurgu yapan mezunlarımız, “Fikrî Bağımsızlık” ilkemize dikkat çekti. Sayedi, İbn Haldun Üniversitesi’nde aldığı eğitim boyunca eleştirel düşünmeyi öğrendiğini belirtirken; Fahmy, yarının liderleri olarak bugün mezunlarımızın ve yeni neslin konuşma ve harekete geçme cesaretinde bulunması gerektiğini vurguladı.

Mezunlarımızın Konuşmalarının Video Kayıtları

Mezunlarımıza başarılar diliyoruz.