Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi Başvuruları Başladı Son Başvuru 16 Haziran

10.05.2019
Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi'nin başvuruları başladı.

Üniversitemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi'nin başvuruları başladı.

Üniversite tercihi yapacak ülkemizin dört bir yanından katılacak 300 üniversite adayına yönelik 20,21,22 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek programda katılımcılar programın 107 farklı atölye dersi ile ilgilendiği alana dair etkileşimli ve uygulamalı bir eğitim görecekler. Katılımcılar zirve kapsamında düzenlenen söyleşilerde de T.C. Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Erişah Arıcan, CNN Türk Genel Müdürü Bora Bayraktar gibi duayen isimlerin tecrübe ve birikimlerinden istifade etme fırsatı bulabilecekler. Atölye ve söyleşi programlarının yanında alanında uzman tercih uzmanlarından tercih danışmanlığı; SETA, Mental İK, Türk Hava Yoları, Anadolu Ajansı, Turkcell, Turk Telekom, Yeşilay, Kızılay, GENAR, Ziraat Katılım, Borsa İstanbul gibi markaların temsilcileri ile gelecekte çalışmayı düşündüğün iş alanlarını tecrübe edebilecek; aynı meslek gruplarında çalışan insanlarla tanışıp, istişare edebilecekler. Böylelikle adayları tercihlerini bölüm ve mesleklerle ilgili daha fazla bilgiye sahip olarak yapma fırsatı elde etmiş olacaklar. Başvuruların 16 Haziran 2019 tarihine kadar devam edeceği etkinlik için kabul kriteri olarak liseye giriş puanı ve yazılan niyet mektubu dikkate alınacaktır.