TercihFest, Sosyal Bilimler, Mühendislik ve Sağlık Alanlarının En İyilerini Aday Öğrencilerle Buluşturacak

19.05.2020
TercihFest. TercihFest, 8-9-10 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

İbn Haldun Üniversitesi, 3 senedir Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce başarılı aday öğrenciyi bir araya getirdiği Tercih Dönemi etkinlikleri birikim ve deneyimini, bu sene daha da geliştirerek yeni, özgün ve tüm paydaşları için daha etkili bir üst klasmana taşıyor: TercihFest. TercihFest, 8-9-10 Ağustos tarihlerinde, klasik etkinliklerin çok ötesinde cesur bir planlamayla, gençliğin ruhuna ve enerjisine daha çok hitap edecek ve kaliteli üniversite ve firmaları, kaliteli ve “özel” aday öğrencilerle buluşturacak.

Mühendislik, Sağlık ve Sosyal Bilimlerde Yetkin Yüksek Öğretim Kurumları TercihFest’te Buluşuyor

Türkiye’nin dört bir yanından başarılı aday öğrencilerin bir araya geleceği TercihFest, sosyal bilimlerde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden İbn Haldun Üniversitesi’nin, 3 senedir Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce başarılı aday öğrenciyi bir araya getirdiği Tercih Dönemi etkinlikleri birikim ve deneyiminin bir eseri… Festivalin bu seneki misafir üniversiteleri ise İstanbul Teknik Üniversitesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi. TercihFest katılımcısı aday öğrenciler, ülkemizin sosyal bilimler, mühendislik ve sağlık bilimleri alanlarında en önde gelen yüksek öğretim kurumlarından olan İbn Haldun Üniversitesi, İTÜ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin birikim ve deneyimlerinden yararlanma imkanı elde edecekler; bu kurumların büyük bir yetkinlikle temsil ettikleri mühendislik bilimlerini, sağlık bilimlerini ve sosyal bilimleri daha yakından tanıma fırsatına sahip olacaklar.

Türkiye’nin En Başarılı Liselerinden Yüzlerce Aday Öğrenci Bu Festivalde Bir Araya Gelecek

Son 3 senedir ülkemizin YKS’de en başarılı liselerini yerinde ziyaret ederek Lise 3 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım faaliyetleri gerçekleştiren Üniversitemiz, TercihFest ile 1.000 başarılı aday öğrencinin sosyal bilimler, mühendislik ve sağlık bilimleri alanlarındaki lisans programlarını daha iyi tanımalarına olanak sağlayacak. TercihFest ayrıca rehberlik, tercih danışmanlığı, mentörlük, akademisyenlerle tanışma, kariyer planlama gibi bir dizi hizmet ve etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Dönem boyunca TercihFest Youtube Kanalı'nda mezun öğrencilerin deneyim paylaşımları, bölüm tanıtımları, söyleşiler gibi pek çok etkinlik aday öğrencilerin ilgisine sunulacak. TercihFest kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer önemli etkinlik ise, aday öğrencilerin, ülkemizin sosyal bilimler, mühendislik ve sağlık bilimlerinde yetiştirdiği ünlü isimlerle tanışma ve deneyimlerinden istifade etme imkânına sahip olacağı programlar olacak.

Online Festival: TercihFest Kapsamındaki Tüm Atölye ve Etkinlikler Online Olarak Gerçekleştirilecek

8-9-10 Ağustos 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan TercihFest, COVID-19 salgınından dolayı, bu sene tamamen online olarak gerçekleştirilecek. TercihFest kapsamında gerçekleştirilecek tüm online etkinliklerde, İbn Haldun Üniversitesi’nin halihazırda eğitimlerini başarıyla yürüttüğü online eğitim altyapısı kullanılacak.

TercihFest’e son başvuru tarihi 1 Temmuz 2020. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için: http://tercihfest.com/